Contact

Indiferent dacă sunteți gata să vă lansați într-un nou proiect de web design sau dacă aveți întrebări despre serviciile noastre, echipa noastră este aici pentru a vă ajuta.
Simțiți-vă liberi să ne contactați prin oricare din metodele de mai jos.

Întreabă-ne orice, oricând

Opțiuni de contact

De ce să lucrezi cu noi?

Scopul nostru este să dăm viață prezenței tale online și să iti ajutăm afacerea să prospere în lumea digitală. Ce ne diferentiază este abordarea noastră centrată pe client, si ne propunem să realizăm un site personalizat si relevant pentru publicul tau țintă.

Phone

Socials

Testimoniale Clienți

"Personal calificat, prompt și competent. Știe sa raspuna nevoilor clienților și respecta termenii prestabiliti. Recomand cu căldură serviciile, o să vă facă placere sa lucrati cu aceasta companie:)!"

E. Stefan

Owner

"Da aș putea, aș da mult mai multe stele pentru muncă pe care o face Paul și cat de atent e la detalii, in special la viziunea ta, love it love it love it 🙌🏼🙌🏼🔝 recomand cu mare drag!"
 
 

Stefania Hopirtean

Photography Business

"Apreciez designnow pentru acuratețea și profesionalismul de care a dat dovadă pe tot parcursul colaborării. Paul e un om serios, prompt și de încredere. Recomand!"

Relu Deac

Cabinet Avocatura

Întrebări & răspunsuri

Ne puteți contacta prin formularul nostru de contact de pe această pagină sau ne puteți contacta prin e-mail la [email protected] Dacă preferați să vorbiți direct cu noi, puteți apela serviciul nostru de asistență pentru clienți la 0754641197.

Da, ne dorim că întreg procesul să fie transparent și legal, de aceea va punem la dispoziție factură pentru serviciul realizat.

Da, oferim consultații inițiale gratuite pentru a discuta nevoile dvs. de design web și pentru a explora cum vă putem ajuta să vă atingeți obiectivele.

Oferim o gamă largă de servicii, inclusiv design personalizat de site-uri web, dezvoltare de magazine online, întreținere site-uri web, redesign, Search engine optimization, logo design, și multe altele. Simțiți-vă liber să întrebați orice.

Ne străduim să răspundem la toate întrebările în termen de 24 de ore în timpul programului nostru de lucru.
Pentru probleme urgente, ne propunem să răspundem cât mai curând posibil.

Absolut! Folosiți formularul de contact de pe această pagină pentru a furniza detalii despre proiectul dvs. și vă vom contacta prompt cu o ofertă personalizată.

Pentru a ne ajută să vă servim mai bine, vă rugăm să furnizați detalii despre proiectul dvs., cum ar fi obiectivele, cerințele generale și specifice, perioada de realizare, și orice cerințe sau idei specifice pe care le aveți în vedere.

Da, oferim planuri de întreținere și asistență pentru site-ul web pentru a ne asigura că site-ul dvs. rămâne actualizat, securizat și funcționează optim. Vă rugăm să întrebați despre pachetele noastre de mentenanță.