Mentenanta & Administrare

Actualizările regulate, backup-urile și verificările de securitate asigură o experiență online stabilă pentru vizitatorii tăi.

serviciu

De ce ai nevoie de mentenanță?

În era digitală de astăzi, a avea o prezență online puternică este crucială atât pentru persoane fizice, cât și pentru companii. Întreținerea web periodică este esențială pentru a vă asigura că platforma dvs. online continuă să funcționeze eficient și rămâne mai degrabă un atu decât o datorie.

Vrei mentenanță web?

serviciu

Beneficii mentenanță & administrare

Mentenanță web este un serviciu fundamental pentru oricine are o prezență online. Se asigură că site-ul dvs. web rămâne un activ valoros, continuă să-și servească scopul și se adaptează la lumea digitală care este în continuă evoluție.

#Prețuri transparente

Preț Mentenanță Website

MENTENANȚĂ & ADMINISTRARE

20/luna
  • Mentenanta regulata
  • Asigurare functionalitate website
  • Actualizari platforma
  • Actualizari plugins
  • Actualizari continut website
  • Backup saptamanal
  • Monitorizare performanta
  • Suport probleme
  • Verificari securitate

Întreabă-ne orice, oricând

Formular Contact

Solicită Ofertă

Ne-am dori sa te cunoaștem si să îți dezvoltăm o prezență online remarcabilă.

FAQ

Mentenanta web este esențială pentru ca site-ul dvs. să funcționeze fără probleme și eficient. Se asigură că site-ul dvs. este sigur, actualizat și ușor de utilizat, ceea ce este crucial pentru menținerea unei prezențe online pozitive și a unei experiențe de utilizator.
Frecvența întreținerii web poate varia în funcție de complexitatea și nevoile site-ului dvs. În general, este o practică bună să efectuați întreținerea de rutină lunar sau trimestrial, cu revizuiri și actualizări mai ample anual.
Întreținerea web îmbunătățește securitatea prin aplicarea regulată a patch-urilor de securitate, monitorizarea vulnerabilităților și implementarea măsurilor de securitate precum firewall-uri și criptare pentru a vă proteja site-ul web și datele acestuia de amenințările cibernetice.
Tehnicile de optimizare a performanței pot include optimizarea imaginilor, memorarea în cache a browserului, minimizarea solicitărilor HTTP și utilizarea rețelelor de livrare a conținutului (CDN) pentru a îmbunătăți timpul de încărcare a paginii și performanța generală a site-ului.