Creare Site Prezentare

Iți transformăm ideea într-un site web modern si interactiv respectând toate cerințele tale. Ce ne diferentiază este abordarea noastră centrată pe client, si ne propunem să realizăm un site personalizat si relevant pentru publicul tau țintă.

Site prezentare
Site prezentare

serviciu

Dezvoltare website prezentare

Dezvoltam site-uri web personalizate care sunt ușor de utilizat și arată bine pe orice tip de dispozitiv.
De asemenea, ne asigurăm că site-ul tau se încarcă rapid și este ușor de găsit pe internet.

dezvoltare website

Tu ești în control.

Prin realizarea nu doar a unui website modern, ci și a unui panou de administrare, tu ești în control asupra postărilor, imaginilor și conținutului de pe site-ul tău.

Serviciu complet de dezvoltare website

Vezi toate beneficiile pe care le primești cu un website

Design modern UI/UX

Ne asigurăm că site-ul tău are o estetică atractivă și relevantă pentru publicul tău țintă. După care optimizăm interacțiunea cu utilizatorul să fie într-un mod cât mai nativ și ușor.

Responsive

Acest aspect se referă la faptul că utilizatorii dumneavoastră o să aibă o experiență plăcută indiferent de dispozitivul utilizat. Noi dezvoltăm un website responsive pe telefon, tabletă și computer.

Panou administrare

Prin dezvoltarea unui panou de administrare îți oferim dreptul de a da edita, modifica și face ajustările de care ai nevoie pe cont propriu. Ai întotdeauna acces nelimitat.

Optimizare SEO

Implementăm cele mai bune practici de optimizare SEO. Acest aspect va crește vizibilitatea în mediul online, precum și traficul organic.

Formular contact

Ne dorim că utilizatorii tăi să poată să te contacteze cu ușurință. Pentru aceasta dezvoltăm un formular de contact integrat direct pe site-ul tău.

Dezvoltare conținut

Ne ocupăm de realizarea de conținut relevant și ușor de înțeles pentru site-ul tău. Realizăm o documentare pe domeniul tău specific de activitate.

Animații grafice

Prin utilizarea de animații grafice site-ul tău prinde viață și devine unul interactiv. Ne propunem să îți dezvoltăm un site modern și interactiv.

Optimizare performanță și viteză

Implementăm tehnici de creștere performanță și viteză pentru site-ul tău. Acest aspect este unul foarte important ca utilizatorii tăi să îți acceseze site-ul.

Securitate si SSL

Securitatea este un aspect tot mai important în lumea virtuală, de aceea ne asigurăm că site-ul tău are un certificat de securitate SSL și utilizatorii tăi navighează în siguranță.

De ce să îți faci un site web cu noi?

Este timpul sa fii prezent in online!

Întreabă-ne orice, oricând

Formular Contact

Solicită Ofertă

Ne-am dori sa te cunoaștem si să îți dezvoltăm o prezență online remarcabilă.

FAQ

Designul UX se concentrează pe crearea unei experiențe satisfăcătoare pentru utilizatori prin îmbunătățirea gradului de utilizare, accesibilității și interacțiunii generale cu un site web. Aceasta implică înțelegerea comportamentului utilizatorului, efectuarea de cercetări, crearea de wireframes și optimizarea designului pentru a satisface nevoile utilizatorilor
Acest aspect variază mult în funcție de complexitatea și cerințele proiectului. Un termen estimativ în general este de 2-3 săptămâni.
Designul web responsiv este esențial deoarece asigură un site web să arate și să funcționeze bine pe diverse dispozitive (desktop-uri, tablete, smartphone-uri). Îmbunătățește experiența utilizatorului și are un impact pozitiv asupra SEO, deoarece motoarele de căutare preferă site-urile prietenoase cu dispozitivele mobile.
Luați în considerare portofoliul, experiența, expertiza, comunicarea, calendarul proiectului și mărturiile clienților. Căutați o echipă care vă înțelege viziunea, care are o experiență de realizare a unor proiecte similare și care este dispusă să lucreze îndeaproape cu dvs. pentru a vă atinge obiectivele în limita bugetului dvs.