Creare Magazin Online

Dezvoltăm un magazin online complet, cu un design modern și interactiv, creat să vândă non-stop.

Este timpul să îți creezi o prezență în online!

magazin online
cost site

serviciu

Dezvoltare magazin online

Construirea unui magazin online este crucială în era digitală de astăzi, deoarece oferă companiilor o unealtă puternică pentru a-și extinde acoperirea și a prospera pe piața globală. Îți dezvoltăm un design atractiv, ușor de navigat și personalizat să se alinieze cu brandul tău.

serviciu

Integrare plată cu cardul!

Realizăm un magazin online care să vândă cu ușurință.

De ce să fii online?

Serviciu complet de magazin online

Vezi toate beneficiile incluse la un magazin online

Design modern UI/UX

Ne asigurăm că site-ul tău are o estetică atractivă și relevantă pentru publicul tău țintă. După care optimizăm interacțiunea cu utilizatorul să fie într-un mod cât mai nativ și ușor.

Produse nelimitate

Vrem să îți oferim posibilitatea să nu ai nici o limită. De aceea noi îți dezvoltăm un magazin online în care îți poți adaugă câte produse ai nevoie și de orice tip.

Panou administrare

Prin dezvoltarea unui panou de administrare îți oferim dreptul de a da edita, modifica și face ajustările de care ai nevoie pe cont propriu. Ai întotdeauna acces nelimitat.

Optimizare SEO

Implementăm cele mai bune practici de optimizare SEO. Acest aspect va crește vizibilitatea în mediul online, precum și traficul organic.

Formular contact

Ne dorim că utilizatorii tăi să poată să te contacteze cu ușurință. Pentru aceasta dezvoltăm un formular de contact integrat direct pe site-ul tău.

Metode de plata

Integrăm mai multe metode de plata, precum plata cu cardul, cash și chiar PayPal.

Integrare facturare

Serviciul nostru de magazin online este compatibil cu majoritatea sistemelor de facturare existente. În funcție de sistemul tău de facturare, noi îți confirmăm acest aspect.

Optimizare performanta si viteza

Implementăm tehnici de creștere performanță și viteză pentru site-ul tău. Acest aspect este unul foarte important ca utilizatorii tăi să îți acceseze site-ul.

Securitate si SSL

Securitatea este un aspect tot mai important în lumea virtuală, de aceea ne asigurăm că site-ul tău are un certificat de securitate SSL și utilizatorii tăi navighează în siguranță.

De ce să îți faci un magazin cu noi?

Îți oferim garanția unui produs realizat specific pe nevoile tale.

Întreabă-ne orice, oricând

Formular Contact

Solicită Ofertă

Ne-am dori sa te cunoaștem si să îți dezvoltăm o prezență online remarcabilă.

FAQ

Este recomandată deschiderea unei entități de tipul SRL/PFA pentru a vinde online.

Deoarece dezvoltarea unui magazin online este mai complexă decât un site de prezentare, și în funcție de cerințele tale, acesta poate să dureze între 2-4 săptămâni.

Gestionarea stocului se realizează cu ușurință din panoul de administrare, noi ne vom asigura  tu ai toate instruirile necesare.

Da, acest lucru este posibil cu majoritatea distribuitorilor.
Da, ne asigurăm că îți oferim o factură că și dovadă pentru realizarea unui magazin online.
Noi iti dezvoltam un panou de administrare in care tu sa poti face toate modificarile de care ai nevoie.
Va ajutam in realizarea unui canal de plată securizat pentru a gestiona tranzacțiile, folosind Stripe. Criptarea SSL este importanta pentru a asigura securitatea datelor și pentru a câștiga încrederea clienților.
Inainte de a lansa magazinul tau online, vom testa cu atentie functionalitatile site-ului pentru a ne asigura ca functioneaza fara probleme.